Kampüs

BÖLGESİNİN LİDER OKULU

Ata Okulları, 93 eğitim gönüllüsü kurucularının önderliğinde, Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olarak 2001 yılında Fethiye’de eğitim-öğretim hayatına başlamıştır.

Bölgesinde “Lider Okul” olarak ön plana çıkan Özel Ata Okulları; Öğrenmenin severek gerçekleştirildiği bir ortamda, Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, özgüveni yüksek, geleceğe yön veren çağdaş ve nitelikli, değişen dünya şartlarına uyum sağlayacak nesiller yetiştirmektedir.

Özel Ata Okulları, 16 yıllık tecrübesiyle Fethiye’den sonra  2.okuluyla Seydikemer’de  açmış olup, Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olarak 2017 yılında  eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Özel Seydikemer Ata Okulları, nitelikli nesiller yetiştirmeye devam edecektir.

Özel Seydikemer Ata Okulları 1.600 metrekare kapalı, 400 metrekare açık alan olmak üzere toplam 2.000 metreden oluşmaktadır.