İlkokul

Öğrencilerimizin 21. Yüzyılın gerektirdiği becerilere sahip bir ‘dünya insanı’ olarak yetişmeleri için eğitim, öğretim faaliyetlerimizi farklı içeriklerle destekliyoruz. Analitik düşünebilen, merak eden, eleştirel düşünebilen farklılıklara saygılı, yaratıcı, üretken en önemlisi Atatürk ilkelerine bağlı, onun ışığında ve yolunda ilerleyen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

AMACIMIZ

Zevkli öğrenme ortamında özgüvenli, saygılı, sevgi dolu, sorgulayan bireyler yetiştirmek, Demokrasiye, insan hak ve özgürlüklerine duyarlı, bilime, sanata, spora ilgi duymalarını sağlayarak yeteneklerini keşfedecek ortamlar yaratmak, Çevre ve doğaya karşı duyarlı, rehberlik çalışmaları ile destekli değerler eğitimi kazandırmak ve karşılaşılan sorunlarda kendilerinin çözüm üretmelerini sağlamak, Türkçe ve İngilizceyi etkin biçimde kullanmalarını sağlamak, İkinci yabancı dil olan Almanca dilinde kendilerini ifade edebilmelerini ve hedef dilin kültürünü tanımalarını sağlamak, Kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak, Öğrenmeyi öğretmek, Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını gözeterek öğrenmeyi zevkli hale getirmek, yaratıcılıklarını geliştirerek akademik, sosyal, kültürel, fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak, Eğlenceli bilim, zeka oyunları bilişim teknolojileri, drama-dans, satranç ve halk oyunları dersleri alanında uzman öğretmenler tarafından eğlenceli hale getirerek kalıcı öğrenmeyi sağlamak.

YABANCI DİL

İlkokul 1.sınıftan 4.sınıfa kadar haftada 10 saat İngilizce ve yanı sıra 2. Yabancı dil olarak 3 saat Almanca dersi ile öğrencilerimizin başka dillerde de kendilerini ifade edebilmelerine olanak sağlıyoruz. 3. sınıftan başlayarak 7. sınıf öğrencileri dahil olmak üzere yılda 2 kez, bağımsız merkezler tarafından uygulanan, uluslararası geçerliliği olan online sınavlarla öğrencilerimizin dil gelişimi takip edilmekte ve desteklenmektedir